Expedities

Expedities

Children on expeditionVeel van jullie zullen waarschijnlijk wel 1 lot hebben bij de postcode loterij of the vrienden loterij. Of je maakt maandelijks een bedrag over aan een goed doel. Je bevredigt hiermee je gevoel dat je iets goeds hebt gedaan voor je medemens die het minder hebben dan wij. En dat is een mooi principe.

Het zijn allemaal goede initiatieven, daar is werkelijk waar niets op aan te merken. Maar zou jij niet met je eigen ogen willen zien wat jouw geld doet? Zou jij niet echt je handen uit je mouwen willen steken en ECHT je medemens helpen?

Ik weet zo’n reisje kost veel meer dan een lot bij de postcode loterij, maar krijg je daar net zoveel voor terug? De glimlach van een kind die eindelijk gebruik kan maken van een schoolbankje. De blijdschap van een vrouw die nu niet kilometers hoeft te lopen naar de dichtstbijzijnde waterput. De dankbaarheid in de ogen van mensen zien die hulp ook echt nodig hebben is het mooiste wat je ooit kunt krijgen.

In samenwerking met een Amerikaanse humanitaire organisatie organiseren wij expedities naar de binnenlanden van Kenia. Een kleine week verblijf je in een gemeenschap en steekt je handen uit de mouwen. Je kunt schoolbankjes maken, bakstenen maken voor de bouw van een klaslokaal. De fundering graven voor een klaslokaal. Of als je iets speciaals wilt doen kun je extra geld inzamelen voor een groter project, zoals het slaan van een waterput in het dorp.

sweetwaters6Je werkt dan een week lang zij aan zij met de gemeenschap voor de gemeenschap. Een geweldige manier om ook echt iets voor mensen te betekenen. Een goede manier om met een groep vrienden, familieleden of collega’s tijd door te brengen. En je ziet met eigen ogen wat jouw geld doet. Je hebt er tenslotte zelf aan meegewerkt.

Om deze geweldige ervaring dan af te sluiten ga je nadat je een week in de binnenlanden hebt vertoefd, een week op safari om een andere geweldige kant van Kenia te zien. Te genieten van de prachtige natuur en om op zoek te gaan naar de Big five.

Wil jij als bedrijf, groep vrienden, groep collega’s of familie op een geweldige manier iets terugdoen voor je medemens en een ervaring opdoen die je niet snel zal vergeten? Dan is dit een reis die je niet kan laten liggen.

Klik hier voor de reisplanning en de prijzen.