Stage

Onvergetelijke stage
Ben jij, na al die maanden in de collegebanken, toe aan een uitdagende stage of afstudeerproject?! Ga dan naar Kenia!
Een stage in Kenia levert niet alleen de nodige werkervaring op, maar brengt ook nog eens veel levenslessen met zich mee. Daarnaast lever je ook een grote bijdrage aan de Keniaanse gemeenschap.

Stageplekken
Er zijn genoeg verschillende organisaties die met smart zitten te wachten op jouw frisse kijk.  In ruil daarvoor willen zij hun kennis en ervaringen met jou delen.
In de volgende sectoren zou jij stage kunnen lopen:
– Toeristisch
– Non-profit
– Juridisch
– Wildlife
– Sport
– Onderwijs
– Agrarisch
– Medisch

Klik hier voor het huidige stageaanbod.

Trainstation MombasaMombasa
De stages die ik zal regelen zullen voornamelijk in Mombasa gelokaliseerd zijn. Mombasa is de tweede stad van Kenia en ligt aan de kust. Het is voornamelijk bekend als een toeristische trekpleister. Mombasa is een zeer toegankelijke stad waar je makkelijk je weg kan vinden. De mensen in Mombasa zijn zeer gastvrij en er zijn veel culturen die hier bijeen komen. Er heerst in Mombasa een zeer relaxte sfeer waardoor soms dingen wat langer duren dan wat je gewend bent.

Mocht je geïnteresseerd in een stage in een andere plaats, geen probleem! Neem dan contact met mij op en ik zal kijken wat de mogelijkheden voor je zijn.

Wat moet je regelen?
Voordat je naar Kenia gaat voor stage moeten er nog wel een aantal praktische dingen worden geregeld. Hieronder vind je een korte checklist. Denk aan:
–  de geldigheid van je paspoort
–  het juiste werkvisum
–  de inentingen en malariapillen
–  de juiste reis- en ziektekostenverzekering
–  je studiebeurs

Wat kan ik voor jou betekenen?
Om te beginnen ga ik een geschikte stage/afstudeerplek voor je zoeken. Een plek die jou eisen voldoet, maar ook aan de eisen van je opleidingsinstelling. Naast het zoeken van een stageplek kan ik ook voor je op zoek gaan naar een goede accommodatie. Een kamer bij een gastgezin of een gedeeld appartement waar je heerlijk kan relaxen na je stagedag, en waar jij je veilig voelt. Als laatste ga ik je helpen met de voorbereidingen voor je stage en zal je tijdens je stage begeleiden in Kenia. Zo zal je altijd een aanspreekpunt hebben waar je terecht kunt met al je vragen en problemen.

Kosten
Kenia is een ontwikkelingsland, dus van stagevergoeding is helaas geen sprake. Denk er dus aan dat de kosten die gemaakt worden tijdens de stage voor je eigen rekening zijn. Kijk hier voor overzicht van de kosten.

PaprikaGeïnteresseerd?
Zie jij jezelf, na het lezen van deze informatie, stage lopen in Kenia? Of heb je toch nog een aantal vragen en zou meer informatie willen over de mogelijkheden die er voor jou zijn? Wacht dan niet langer en neem contact met me op!
Geef aan:
– In welke richting je een stage zoekt
– Voor hoe lang je stage wilt lopen
– Wat de eisen zijn vanuit je opleidingsinstelling
– Voeg een korte motivatie toe waaruit blijkt waarom je in Kenia wilt stage lopen

Na ontvangst van jou verzoek ga ik hard op zoek naar een geschikte stage/afstudeerplek voor jou!