Kosten

Kosten
Opsomming van de verwachte kosten*:
Vliegticket                                                   $ 900 tot $ 1150
Bemiddelingskosten                              $ 200 (eenmalig)
Airport pick-up                                          $   30
Huisvesting                                                 $ 175 tot $ 400 per maand (+ 1 á 2 maanden borg)
Oriëntatie                                                     $   75 – $ 95 (afhankelijk van het aantal deelnemers)
Toeristenvisum                                         $   50
Werkvisum aanvragen                          $ 175

 *Persoonlijke uitgave zijn niet inbegrepen en prijzen zijn onder voorbehoud!

Nadere toelichting van de kosten

Vliegticket
Afhankelijk van de vliegtuigmaatschappij en de periode waarin je vliegt kan de prijs van een ticket variëren. Begin vroeg genoeg met het zoeken naar een ticket en houd de acties goed in de gaten.

Bemiddelingskosten
Voor het zoeken en het bemiddelen van een stage/afstudeerplek of vrijwilligerswerk vraag ik een eenmalige vergoeding. Deze vergoeding hoeft alleen betaald te worden als ik daadwerkelijk een stage/afstudeerplek voor je heb geregeld. De betaling dient binnen 7 dagen na bevestiging te worden betaalt.
Mocht je tussentijds zelf besluiten om toch geen gebruik meer te willen maken van mijn diensten dan wordt er een $ 30 in rekening gebracht voor de gemaakte kosten.

Airport pick-up
Ik kom je van het vliegveld halen, maakt niet uit hoe laat je aankomt. Wanneer je accommodatie voorbij Bamburi is of in South coast ligt, zal de prijs hoger zijn dan hier aangegeven.

Huisvesting
Naast het regelen van een stage/afstudeerplek of vrijwilligerswerk kan ik ook zorgen dat je een goede accommodatie krijgt. Afhankelijk van je budget en wensen kunnen de bedragen variëren tussen de $ 175 en $ 400 per maand, kosten voor water en elektriciteit zijn niet inbegrepen. De huur dient per maand vooruit betaald te worden.

Oriëntatie
Wil je graag de eerste dag van je verblijf een verkenningstour krijgen door Mombasa, dan is dat ook regelen. Ik geef je handige tips en laat je zien hoe je het beste in en rond Mombasa kan reizen.

Toeristenvisum
Om Kenia binnen te kunnen komen zal je een toeristenvisum moeten aanvragen. Dit kun je aanvragen bij de Nederlandse ambassade in Den Haag voordat je vertrekt of je kunt het bij aankomst in Kenia bij de douane aanvragen. Vraag je het visum aan in Kenia houd dan wel rekening met enige vertraging op het vliegveld.

Werkvisum
Om stage te kunnen lopen of af te studeren, zul je een apart werkvisum moeten aanvragen. De kosten van zo’n werkvisum zijn ongeveer $ 175.

Terug