Restaurants

Keniaanse maaltijdRestaurants Mombasa
Wil je een keer ergens anders eten dan in je hotel? Dat kan! Mombasa heeft veel te bieden op culinair gebied. Er zijn veel verschillende keukens waaruit je kan kiezen. Van Indiaase tot Italiaanse keuken in Mombasa kan het allemaal!

Shehnai
Heb je zin in heerlijk Indiaanse gerechten, dan moet je naar Shehnai! Het eten is geweldig lekker, de service uitstekend en alles is tot in de puntjes geregeld. De obers en portier lopen rond in traditionele klederdracht wat het allemaal nog authentieker maakt. Weet je niet wat je moet kiezen van de menukaart vraag dan gerust aan de ober wat de specialiteiten zijn.

Tamarind
Tamarind is een sjiek restaurant wat voornamelijk bekend staan om zijn voortreffelijke visgerechten. Ze werken met de beste en verste ingrediënten en maken daar heerlijke gerechten van. Het restaurant ligt aan de waterkant en vanaf het terras kijk je zo naar de oude haven van Mombasa. Wil je het etentje net even specialer maken, ga dan eten op de Tamarind Dhow. Een Dhow is een traditioneel Arabisch zeilschip. Tijdens je vaart wordt er natuurlijk gezorgd voor overheerlijk eten en geweldige muziek.

Tarboush
Wil je eten waar de lokale bevolking ook eet, dan is Tarboush een hele goede optie. Ze serveren voornamelijk traditionele Swahili gerechten en alles wordt vers gemaakt. Ze hebben een aantal specialiteiten zoals de naan, chicken tika, pilau en biryani. De obers zijn uitermate vriendelijk en de sfeer is goed.

Cafe Mocha
Mocht je ineens zin krijgen in een heerlijke kop koffie dan moet je naar Café Mocha. Je kunt daar optimaal genieten van koffie, iced coffee, iced tea en heerlijke milkshakes. Daarnaast kun je genieten van het heerlijk assortiment aan gebak.

Yul’s
Wanneer je uit bent op een lekkere maaltijd met op de achtergrond de Indische oceaan, dan ben je bij Yul’s aan het juiste adres. Je kunt er heerlijk verschillende gerechten eten, maar waar ze echt bekend om staan is hun schepijs. Dat is om te smullen!

Blue Room
Blue Room is zeker een van de bekendste eetgelegenheden in Mombasa. Het heeft veel verschillende maaltijden uit verschillende keukens, van samosa’s tot donuts. Dit restaurant ziet er uit als een kantine en daardoor is het meer een restaurant waar je gaat lunchen in plaats van dineren.

Iced hibiscusteaDorman’s
Dorman’s is een bekend koffiemerk in Kenia, dus houd je van lekkere koffie dan moet je langs hun cafe. Je kunt daar heerlijk koffie, cappuccino, espresso en iced coffee drinken. Daarnaast hebben ze ook nog een assortiment aan thee en smoothies. Ze hebben er niet alleen heerlijke drankjes, je kunt er ook nog prima eten.

Lekker avondje weg?
Mail naar info@nakupendakenya.com of bel naar +254 719 284 603.

Terug