3-daagse Safari Tsavo East

3-daagse Safari Tsavo East

ElephantsDag indeling

Dag 1 (Mombasa – Tsavo East)
Vroeg in de ochtend word u opgehaald door uw gids bij het hotel. Hij zal u een korte briefing geven over de safari. Na de briefing begint uw reis via de Mombasa – Nairobi highway naar de ingang van Tsavo East National Park. Tsavo East National park is het grootste beschermde gebied in Kenia en staat bekend als het theater van het wild. Het landschap in het park bestaat voornamelijk uit grassavanne, waardoor het wild makkelijker te spotten is. In dit park heeft u, met veel geluk, de mogelijkheid om de gehele big five te spotten. Wild wat u onder andere zou kunnen spotten zijn hordes “rode” olifanten, buffels, neushoorns, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, gerenuk en een groot aantal verschillende soorten vogels.
Eenmaal aangekomen bij het park begint u aan uw enroute game drive richting uw lodge. Rond lunchtijd zal u bij de lodge aankomen waar u incheckt en kunt aanschuiven voor een heerlijk lunch.
Later in de middag gaat u het park in voor uw avondgame drive die ongeveer 2 uur zal duren. Beproef uw geluk nogmaals en probeer de gehele Big five te spotten. Als de zon begint onder te gaan is het tijd om weer richting uw lodge te gaan.

Dag 2 (Tsavo East)
Vandaag wordt het vroeg opstaan zodat u om 06:00hrs uw eerste game drive heeft van vandaag. Rond 08:30hrs keert u weer terug naar de lodge voor het ontbijt. Na het ontbijt heeft u de gelegenheid om gebruik te maken van de hotelfaciliteiten en heerlijk te genieten van de omgeving.
Later in te middag, rond 16:00hrs, trekt u het park weer in voor je avond game drive. Als de zon begint te zakken is het weer tijd om terug te keren naar de lodge voor het dinner.

Dag 3 (Tsavo East – Mombasa)
Na het ontbijt checkt u uit en begint u aan uw ochtend game drive richting de uitgang van het park. Wanneer u het park verlaten heb rijd je langzaam aan weer terug naar Mombasa waar u wordt afgezet bij uw hotel.

Prijs per persoon

Gebaseerd op 2 pax:
Vanaf $555 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 44,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 4 pax:
Vanaf $420 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 31,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 6 pax:
Vanaf $375 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 27,000/- p.p.s (resident)

Deze aanbieding is geldig van 1 april tot 30 juni 2019 (niet geldig tijdens de Paasdagen)

Boek deze safari nu!

Inbegrepen:
* Vervoer in een safari busje
* Hotel (volpension)
* Park fees
* Ervaren engels sprekende gids safari gids
* U wordt opgehaald en afgezet bij uw hotel/verblijfplaats
* Flesjes drinkwater zijn aanwezig in het busje

Niet inbegrepen:
* Uitgave van een persoonlijk aard
* Tips en fooien (geadviseerde tip voor gids is $15 – $30 per gast)
* Frisdrank of andere dranken

* Nakupendakenya Safari & Tours Services is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of weglatingen. Alle prijzen zijn indicatief en onderworpen aan wijzigingen in wisselkoersen en andere tarieven bijv. park fees, hoteltarieven, benzine etc.

Terug