4-daagse Safari Tsavo West, Amboseli & Tsavo East

4-daagse Safari Tsavo West, Amboseli & Tsavo East

Dag indeling

Dag 1 (Mombasa – Tsavo West)
Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald door uw gids bij het hotel. Hij zal u een korte briefing geven over de safari. Na de briefing begint uw reis via de Mombasa – Nairobi highway naar de ingang van Tsavo West National Park. Tsavo National park was vroeger 1 groot park maar is door het ontstaan van de Mombasa – Nairobi snelweg gesplitst in een oostelijk en westelijk deel. Vandaag bezoekt u het westelijk deel, wat bekend staat als de woonplaats van luipaarden. Het landschap is dichtbegroeid en heuvelachtige waardoor het wat lastiger is om de dieren te spotten. Echter de natuur is hier adembenemend mooi. Na binnenkomst van het park heeft u een enroute game drive naar de lodge.
Tegen lunchtijd komt u bij de lodge aan. U checkt in en kunt gelijk aanschuiven voor de lunch. Na de lunch is er de gelegenheid om bij te komen van de reis.
Rond een 16:00 staat de gids klaar voor uw avond game drive. Probeer zo veel mogelijk wild te spotten in deze 2 uur! Wanneer de zon begint onder te gaan is het tijd om terug te keren naar de lodge.

Dag 2 (Tsavo West – Amboseli)
Deze morgen wordt het vroeg opstaan. Na een vroeg ontbijt checkt u uit het hotel en begint u aan uw ochtend game drive. Na ongeveer 2 uur is het tijd om de reis te beginnen Amboseli National Park. Amboseli National park is qua oppervlakte vele malen kleiner van de Tsavo’s maar het aan wild geen gebrek. Het landschap is vlak met weinig begroeiing en op sommige plekken vind moerassen. Het park staat voornamelijk bekend om het prachtige uitzicht op mt. Kilimanjaro. Houdt uw camera bij de hand want wellicht laat mt. Kilimanjaro onderweg wel even haar gezicht zien. Rond het middaguur komt u aan bij de lodge waar u incheckt en gelijk kan aanschuiven voor de lunch.
Na de lunch is er de mogelijkheid om even te rusten en gebruik te maken van de hotelfaciliteiten. Rond 16:00 gaat u het park in voor uw avond game drive. Wanneer de zon onder begint te gaan is het tijd om terug te keren naar de lodge.

Dag 3 (Amboseli – Tsavo East)
Vandaag staat weer een vroeg ontbijt op de planning. Na het ontbijt checkt u uit en gaat u het park in voor uw ochtend game drive. Na een aantal uur verlaat u Amboseli National park en begint de lange reis naar Tsavo East National Park. Dit is oostelijke gedeelte van Tsavo, wat voornamelijk bekend staat als het theater van het wild. Het landschap in het park bestaat voornamelijk uit grassavanne, waardoor het wild makkelijker te spotten is. In dit park heeft u, met veel geluk, de mogelijkheid om de gehele big five te spotten.
Na het binnen gaan van het park zult u gelijk een enroute game drive hebben richting uw lodge. Eenmaal aangekomen bij de lodge checkt uw in en kunt u aanschuiven voor een heerlijke lunch. Na de lunch is er de gelegenheid om te relaxen en gebruik te maken van de hotelfaciliteiten.
Later in de middag gaat u het park in voor uw avond game drive. Beproef nogmaals u geluk en probeer de volledige Big five te spotten. Na ongeveer 2 uur keert u weer terug naar de lodge waar u zich klaar kan maken voor het diner.

Dag 4 (Tsavo East – Mombasa)
Om 06:00 staat vroege ochtend game drive op de planning. Na een game drive van ongeveer twee uur keert u weer terug naar de lodge waar het ontbijt voor u klaar staat. Na het ontbijt checkt u uit en vertrek u langzaamaan richting de uitgang van het park. Het einde van de safari is helaas in zicht. Eenmaal het park verlaten begint de reis weer terug naar Mombasa.

 
Prijs per persoon

Gebaseerd op 2 pax:
Vanaf $820 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 64,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 4 pax:
Vanaf $620 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 45,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 6 pax:
Vanaf $555 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 39,000/- p.p.s (resident)

Deze aanbieding is geldig van 1 april tot 30 juni 2019 (niet geldig tijdens de Paasdagen)

Boek deze safari nu!

Inbegrepen:
* Prive vervoer en game drives in een safari busje
* Hotel (volpension)
* Park fees
* U wordt opgehaald en afgezet bij uw hotel/verblijfplaats
* Ervaren engels sprekende safari gids
* Flesjes drinkwater zijn aanwezig in het busje

Niet inbegrepen:
* Uitgave van een persoonlijk aard
* Tips en fooien (geadviseerde tip voor gids is $20 – $40 per gast)
* Frisdrank of andere dranken

* Nakupendakenya Safari & Tours Services is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of weglatingen. Alle prijzen zijn indicatief en onderworpen aan wijzigingen in wisselkoersen en andere tarieven bijv. park fees, hoteltarieven, benzine etc.

Terug