7-daagse safari Masai Mara, Lake Naivaisha & Ol Pejeta

7-daagse safari Masai Mara, Lake Naivaisha & Ol Pejeta

Dag indeling

Dag 1 (Nairobi – Masai Mara)
Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel door uw gids. Hij zal u een korte briefing geven over de safari. Na de briefing begint uw reis naar het wereld beroemde park de Masai Mara. Het park ligt in Narok county en grenst aan een andere wereld beroemd park, de Serengeti gelegen in Tanzania. De Masai Mara staat bekend om een van grootste natuurverschijnselen ter wereld. De grote Migratie van Wildebeesten en Zebra’s. Dit is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis waarbij de wildebeesten en zebra’s van de Serengeti naar de Mara trekken op zoek naar voedsel. Tijdens de trek komen ze vele gevaarlijke obstakels tegen waaronder rivieren vol met hongerige krokodillen.
Rond lunchtijd zult u aankomen bij uw lodge waar u kunt inchecken en gelijk kunt aanschuiven voor een heerlijke lunch. Daarna is er de gelegenheid om bij te komen van de lange reis. 
Laat in de middag gaat u het park in voor uw avond game drive. Ga op zoek naar het wild en geniet van de prachtige natuur dat dit park te bieden heeft. Wanneer de zon ondergaat is het tijd om weer richting uw lodge te gaan voor het avondeten.

 

Dag 2 (Masai Mara)
Na het ontbijt vertrekt u voor een hele dag game drive in het park. De hele dag zal in het teken staan van het spotten van grote wild in de Masai Mara. Daarnaast kunt u ook genieten van de prachtige uitgestrekte savanne die dit park te bieden heeft. Wanneer het tijd is voor de lunch zult u in het park een mooie plek gaan zoeken voor een picnic midden in het park. Na de lunch gaat u verder met uw game drive. Rond 15:00u rijdt u weer richting u lodge waar u kunt bijkomen van deze intensive safari dag. Heerlijk even relaxen voordat u kunt aanschuiven bij het diner.

 

Dag 3 (Masai Mara)
Vandaag vroeg uit de veren voor een vroege ochtend game drive. Rond 06:00hu gaat u het park in om het wild te spotten. Vroeg in de ochtend zijn de dieren actiever en heeft u meer kans om ze te spotten. Na een uur of twee keert u weer terug naar uw lodge om te ontbijten. Na het ontbijt je de mogelijkheid om te relaxen en gebruik te maken van de hotel faciliteiten. Ga lekker aan het zwembad liggen of geniet van de prachtige natuur bij uw lodge. Rond 16:00hrs gaat u het park in voor uw avond game drive. ’s Avonds staat er weer een heerlijk diner op de planning.

 Dag 4 (Masai Mara – Lake Naivasha)
Na het ontbijt checkt u uit bij de lodge en begint aan uw reis naar Lake Naivasha. Dit is het hoogst gelegen meer van Afrika en ligt in de oostelijke tak van de Grote Slenk. Het is een zoetwatermeer, terwijl de resterende meren in de oostelijke tak sterk alkalisch zijn. Rond lunchtijd arriveert u bij de lodge, waar u incheckt en gaat lunchen. Na de lunch kunt u ontspannen en genieten van de faciliteiten die het hotel te bieden heeft.
Later in de middag is het tijd voor een boottocht op het meer, waar u de geweldige mogelijkheid hebt om nijlpaarden te spotten. Er zijn ook veel vogels te zien in Lake Naivasha. Na een bezoek aan het meer gaat u terug naar het hotel voor het diner en de overnachting.

Dag 5 (Lake Naivasha – Ol pejeta conservancy)
Na een vroeg ontbijt checkt u uit bij het hotel en begint aan uw reis aan Ol Pejeta conservancy. Het park staat bekend om zijn hoog aantal van dieren per vierkante meter en heeft de op één na hoogste dichtheden binnen elk park of natuurgebied in Kenia. Ze hebben ook een neushoorn- en chimpansee sanctuary, die u kunt bezoeken om de dieren van dichtbij te zien. Onderweg kunt u genieten van adembenemende uitzichten en zult u meerdere keren de evenaar passeren!
Eenmaal aangekomen in het park gaat naar uw lodge waar u incheckt en gaat lunchen. Rond 16:00 uur gaat u het park in voor de avond game drive. Na ongeveer 2 uur gaat u keert u weer terug naar de lodge.

Dag 6 (Ol Pejeta Conservancy)
Geniet van een vroeg ontbijt in de lodge. Na het ontbijt gaat u het park in om door te gaan op uw zoektocht naar het grote tijdens uw gamedrive in de ochtend. Keer terug naar de lodge voor de lunch en een beetje ontspanning. Dit is uw kans om de faciliteiten van het hotel te gebruiken. Rond 16:00 uur gaat u opnieuw het park in voor de avond game drive. Geniet van de geweldige game die dit park te bieden heeft. Er is nooit een saai moment tijdens de safari. Na de gamedrive gaat u terug naar de lodge.

Dag 7 (Ol Pejeta Conservancy – Nairobi)
Na een vroeg ontbijt is het tijd om uit te checken en uw reis te starten terug naar Nairobi. Waar u door de gids wordt afgezet bij uw hotel.

Deze aanbieding is geldig van 1 april tot 30 juni  2019 ( Niet geldig tijdens de Paasdagen)

Prijs per persoon

Gebaseerd op 2 pax:
Vanaf $2165 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 172,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 4 pax:
Vanaf $1700 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 127,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 6 pax:
Vanaf $1545 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 112,000/- p.p.s (resident)

Boek deze safari nu!

Inbegrepen:
* Vervoer in een safari busje
* Hotel (volpension)
* Park fees
* Ervaren engels sprekende safari gids
* Je wordt opgehaald en afgezet bij je hotel/verblijfplaats
* Flesjes drinkwater zijn aanwezig in het busje

Niet inbegrepen:
* Uitgave van een persoonlijk aard
* Tips en fooien (advies voor gids, $35 – $70 per gast)
* Frisdrank of andere dranken

* Nakupendakenya Safari & Tours Services is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of weglatingen. Alle prijzen zijn indicatief en onderworpen aan wijzigingen in wisselkoersen en andere tarieven bijv. park fees, hoteltarieven, benzine etc.

Terug