2-daagse Safari Ndogo

2- daagse Ndogo Safari 

Dag indeling

Op safari

Dag 1 (Mombasa – Tsavo East)


Vroeg in de ochtend word u opgehaald door uw gids bij het hotel. Hij zal u een korte briefing geven over de safari. Na de briefing begint uw reis via de Mombasa – Nairobi highway naar de ingang van Tsavo East National Park. Tsavo East National park is het grootste beschermde gebied in Kenia en staat bekend als het theater van het wild. Het landschap in het park bestaat voornamelijk uit grassavanne, waardoor het wild makkelijker te spotten is. In dit park heeft u, met veel geluk, de mogelijkheid om de gehele big five te spotten. Wild wat u onder andere zou kunnen spotten zijn hordes “rode” olifanten, buffels, neushoorns, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, gerenuk en een groot aantal verschillende soorten vogels.
Eenmaal aangekomen bij het park begint u aan uw enroute game drive richting uw lodge. Rond lunchtijd zal u bij de lodge aankomen waar u incheckt en kunt aanschuiven voor een heerlijk lunch.

Later in de middag gaat u het park in voor uw avondgame drive die ongeveer 2 uur zal duren. Beproef uw geluk nogmaals en probeer de gehele Big five te spotten. Als de zon begint onder te gaan is het tijd om weer richting uw lodge te gaan.


Dag 2 (Tsavo East – Mombasa)

Vanochtend wordt het opstaan want u gaat heeft een vroege game drive om 06:00u. Vroeg in de ochtend zijn de dieren actiever en heeft u dus meer kans om meer wild te spotten. Rond 08:00u keert u weer terug naar de lodge voor uw ontbijt. Na het ontbijt checkt u uit en heeft u een enroute game drive richting de uitgang van het park. Eenmaal het park verlaten rijd u richting u hotel in Mombasa.

 


Prijs per persoon

Gebaseerd op 2 pax:
Vanaf  $350 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 30,000/- p.p.s. (resident)

Gebaseerd op 4 pax:
Vanaf  $260 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 20,500/- p.p.s. (resident)

Gebaseerd op 6 pax:
Vanaf  $230 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 16,500/- p.p.s. (resident)

Boek deze safari nu!

Inbegrepen:
* Vervoer in een safari busje
* Hotel (volpension)
* Park fees
* Ervaren engels sprekende safari gids
* Je wordt opgehaald en afgezet bij je hotel/verblijfplaats
* Flesjes drinkwater zijn aanwezig in het busje

Niet inbegrepen:
* Uitgave van een persoonlijk aard
* Tips en fooien (advies voor gids, $10- $20 per gast)
* Frisdrank of andere dranken

* Nakupendakenya Safari & Tours services is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of weglatingen. Alle prijzen zijn indicatief en onderworpen aan wijzigingen in wisselkoersen en andere tarieven bijv. park fees, hoteltarieven, benzine etc.

Terug