3-daagse Safari Tsavo East & Taita Hills

3-daagse Safari Tsavo East & Taita Hills

On safariDag indeling

Dag 1 (Mombasa – Tsavo East)


Vroeg in de ochtend word u opgehaald door uw gids bij het hotel. Hij zal u een korte briefing geven over de safari. Na de briefing begint uw reis via de Mombasa – Nairobi highway naar de ingang van Tsavo East National Park. Tsavo East National park is het grootste beschermde gebied in Kenia en staat bekend als het theater van het wild. Het landschap in het park bestaat voornamelijk uit grassavanne, waardoor het wild makkelijker te spotten is. In dit park heeft u, met veel geluk, de mogelijkheid om de gehele big five te spotten. Wild wat u onder andere zou kunnen spotten zijn hordes “rode” olifanten, buffels, neushoorns, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, gerenuk en een groot aantal verschillende soorten vogels.
Eenmaal aangekomen bij het park begint u aan uw enroute game drive richting uw lodge. Rond lunchtijd zal u bij de lodge aankomen waar u incheckt en kunt aanschuiven voor een heerlijk lunch.
Later in de middag gaat u het park in voor uw avondgame drive die ongeveer 2 uur zal duren. Beproef uw geluk nogmaals en probeer de gehele Big five te spotten. Als de zon begint onder te gaan is het tijd om weer richting uw lodge te gaan.

 

Dag 2 (Tsavo East – Taita Hills Sanctuary)

Vandaag wordt het vroeg opstaan en ontbijten. Om 07:30u checkt u uit de lodge en gaat u het park in voor uw ochtend game drive die ongeveer 2 uur zal duren. Na u ochtend game drive rijdt u langzaam aan richting de uitgang van het park. Eenmaal het park verlaten begint u uw reis naar Taita Hills Sanctuary. Dit park is een prive park en vergeleken met Tsavo East heel klein qua oppervlakte. Ook al is het klein u kunt er enorm veel verschillende dieren vinden, onder andere leeuwen, cheeta’s en olifanten.
Wanneer u bij het park bent aangekomen zal u inchecken en kunt u aanschuiven voor een heerlijke lunch. Na de lunch kunt u even bijkomen en gebruik maken van de hotel faciliteiten.
Later in de middag gaat u het park in voor uw avond game drive. Houdt camera bij de hand want u weet nooit wat u tegen kan komen. Na ongeveer een game drive van 2 uur rijdt u weer richting the lodge waar u zich klaar kan maken voor het diner.

 

Dag 3 (Taita Hills Sanctuary – Mombasa)

Vanochtend wordt het opstaan want u gaat heeft een vroege game drive om 06:00u. Vroeg in de ochtend zijn de dieren actiever en heeft u dus meer kans om meer wild te spotten. Rond 08:00u keert u weer terug naar de lodge voor u ontbijt. Na het ontbijt checkt u uit en heeft u een enroute game drive richting de uitgang van het park. Eenmaal het park verlaten rijd u richting u hotel in Mombasa.

Prijs per persoon

Gebaseerd op 2 pax:
Vanaf $630 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 48,500/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 4 pax:
Vanaf $515 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 36,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 6 pax:
Vanaf $460 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 31,500/- p.p.s (resident)

Boek deze safari nu!

Inbegrepen:
* Vervoer in een safari busje
* Hotel (volpension)
* Park fees
* Ervaren engels sprekende safari gids
* Je wordt opgehaald en afgezet bij je hotel/verblijfplaats
* Flesjes drinkwater zijn aanwezig in het busje

Niet inbegrepen:
* Uitgave van een persoonlijk aard
* Tips en fooien (advies voor de gids, $15 – $30 per gast)
* Frisdrank of andere dranken

* Nakupendakenya Safari & Tours Services is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of weglatingen. Alle prijzen zijn indicatief en onderworpen aan wijzigingen in wisselkoersen en andere tarieven bijv. park fees, hoteltarieven, benzine etc.

Terug