3-daagse Safari Tsavo West & East

3-daagse Safari Tsavo East & Tsavo West

Dag indeling

Koedoe

Dag 1 (Mombasa – Tsavo West)


Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald door uw gids bij het hotel. Hij zal u een korte briefing geven over de safari. Na de briefing begint uw reis via de Mombasa – Nairobi highway naar de ingang van Tsavo West National Park. Tsavo National park was vroeger 1 groot park maar is door het ontstaan van de Mombasa – Nairobi snelweg gesplitst in een oostelijk en westelijk deel. Vandaag bezoekt u het westelijk deel, wat bekend staat als de woonplaats van luipaarden. Het landschap is dichtbegroeid en heuvelachtige waardoor het wat lastiger is om de dieren te spotten. Echter de natuur is hier adembenemend mooi. Na binnenkomst van het park heeft u een enroute game drive naar de lodge. Tegen lunchtijd komt u bij de lodge aan. U checkt in en kunt gelijk aanschuiven voor de lunch. Na de lunch is er de gelegenheid om bij te komen van de reis.
Rond een 16:00 staat de gids klaar voor uw avond game drive. Probeer zo veel mogelijk wild te spotten in deze 2 uur! Wanneer de zon begint onder te gaan is het tijd om terug te keren naar de lodge.

 

Dag 2 (Tsavo West – Tsavo East)


Deze morgen wordt het vroeg opstaan. Na een vroeg ontbijt check je uit het hotel en begin jij aan jouw ochtend game drive. Na ongeveer 2 uur rijd jij richting de uitgang van het park en begint de reis naar Tsavo East National Park. Tsavo East National park is het grootste beschermde gebied in Kenia en staat bekend als het theater van het wild. Het landschap in het park bestaat voornamelijk uit grassavanne, waardoor het wild makkelijker te spotten is. In dit park heeft u, met veel geluk, de mogelijkheid om de gehele big five te spotten. Wild wat u onder andere zou kunnen spotten zijn hordes “rode” olifanten, buffels, neushoorns, leeuwen, luipaarden, cheeta’s, gerenuk en een groot aantal verschillende soorten vogels.
Eenmaal aangekomen bij het park begint u aan uw enroute game drive richting uw lodge. Rond lunchtijd zal u bij de lodge aankomen waar u incheckt en kunt aanschuiven voor een heerlijk lunch.
Later in de middag gaat u het park in voor uw avondgame drive die ongeveer 2 uur zal duren. Beproef uw geluk nogmaals en probeer de gehele Big five te spotten. Als de zon begint onder te gaan is het tijd om weer richting uw lodge te gaan.

 

Dag 3 (Tsavo East – Mombasa)


Vanochtend wordt het opstaan want u gaat heeft een vroege game drive om 06:00u. Vroeg in de ochtend zijn de dieren actiever en heeft u dus meer kans om meer wild te spotten. Rond 08:00u keert u weer terug naar de lodge voor u ontbijt.
Na het ontbijt checkt u uit en heeft u een enroute game drive richting de uitgang van het park. Eenmaal het park verlaten rijd u richting u hotel in Mombasa.

Prijs per persoon

Gebaseerd op 2 pax:
Vanaf $600 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 46,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 4 pax:
Vanaf $485 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 33,500/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 6 pax:
Vanaf $440 p.p.s. (non-resident)
Vanaf Ksh 28,500/- p.p.s (resident)

Boek deze safari nu!

Inbegrepen:
* Vervoer in een safari busje
* Hotel (volpension)
* Park fees
* Ervaren engels sprekende gids safari gids
* Je wordt opgehaald en afgezet bij je hotel/verblijfplaats
* Flesjes drinkwater zijn aanwezig in het busje

Niet inbegrepen:
* Uitgave van een persoonlijk aard
* Tips en fooien (advies voor de gids, $15 – $30 per gast)
* Frisdrank of andere dranken

* Nakupendakenya Safari & Tours Services is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of weglatingen. Alle prijzen zijn indicatief en onderworpen aan wijzigingen in wisselkoersen en andere tarieven bijv. park fees, hoteltarieven, benzine etc.

Terug