4-daagse Safari Masai Mara

4-daagse Safari Masai Mara

Gnoes with babyDag indeling

Dag 1 (Nairobi – Masai Mara)


Vroeg in de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel door uw gids. Hij zal u een korte briefing geven over de safari. Na de briefing begint uw reis naar het wereld beroemde park de Masai Mara. Het park ligt in Narok county en grenst aan een andere wereld beroemd park, de Serengeti gelegen in Tanzania. De Masai Mara staat bekend om een van grootste natuurverschijnselen ter wereld. De grote Migratie van Wildebeesten en Zebra’s. Dit is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis waarbij de wildebeesten en zebra’s van de Serengeti naar de Mara trekken op zoek naar voedsel. Tijdens de trek komen ze vele gevaarlijke obstakels tegen waaronder rivieren vol met hongerige krokodillen.
Rond lunchtijd zult u aankomen bij uw lodge waar u kunt inchecken en gelijk kunt aanschuiven voor een heerlijke lunch. Daarna is er de gelegenheid om bij te komen van de lange reis. 
Laat in de middag gaat u het park in voor uw avond game drive. Ga op zoek naar het wild en geniet van de prachtige natuur dat dit park te bieden heeft. Wanneer de zon ondergaat is het tijd om weer richting uw lodge te gaan voor het avondeten.

 

Dag 2 (Masai Mara)


Na het ontbijt vertrekt u voor een hele dag game drive in het park. De hele dag zal in het teken staan van het spotten van grote wild in de Masai Mara. Daarnaast kunt u ook genieten van de prachtige uitgestrekte savanne die dit park te bieden heeft. Wanneer het tijd is voor de lunch zult u in het park een mooie plek gaan zoeken voor een picnic midden in het park. Na de lunch gaat u verder met uw game drive. Rond 15:00u rijdt u weer richting u lodge waar u kunt bijkomen van deze intensive safari dag. Heerlijk even relaxen voordat u kunt aanschuiven bij het diner.

 

Dag 3 (Masai Mara)


Vandaag vroeg uit de veren voor een vroege ochtend game drive. Rond 06:00hu gaat u het park in om het wild te spotten. Vroeg in de ochtend zijn de dieren actiever en heeft u meer kans om ze te spotten. Na een uur of twee keert u weer terug naar uw lodge om te ontbijten. Na het ontbijt je de mogelijkheid om te relaxen en gebruik te maken van de hotel faciliteiten. Ga lekker aan het zwembad liggen of geniet van de prachtige natuur bij uw lodge. Rond 16:00hrs gaat u het park in voor uw avond game drive. ’s Avonds staat er weer een heerlijk diner op de planning.

 


Dag 4 (Masai Mara- Nairobi)


Vandaag weer een vroege start. Na het ontbijt checkt u uit en gaat u het park in voor uw laatste ochtend game drive in the Masai Mara. Na de game drive rijdt u naar de uitgang van het park, waarna uw reis terug naar Nairobi begint. Onderweg nog een stop waar u even de benen kunt strekken en kunt genieten van een heerlijke lunch. Halverwege de middag wordt u door de gids afgezet bij uw hotel.

Prijs per persoon

Gebaseerd op 2 pax:
Vanaf $1310 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 105,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 4 pax:
Vanaf $1000 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 74,000/- p.p.s (resident)

Gebaseerd op 6 pax:
Vanaf $920 p.p.s (non-resident)
Vanaf Ksh 63,500/- p.p.s (resident)

Boek deze safari nu!

Inbegrepen:
* Vervoer in een safari busje
* Hotel (volpension)
* Park fees
* Ervaren engels sprekende safari gids
* Je wordt opgehaald en afgezet bij je hotel/verblijfplaats
* Flesjes drinkwater zijn aanwezig in het busje

Niet inbegrepen:
* Uitgave van een persoonlijk aard
* Tips en fooien (advies voor gids, $20 – $40 per gast)
* Frisdrank of andere dranken

* Nakupendakenya Safari & Tours Services is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of weglatingen. Alle prijzen zijn indicatief en onderworpen aan wijzigingen in wisselkoersen en andere tarieven bijv. park fees, hoteltarieven, benzine etc.

Terug