Stedentrips & uitstapjes

Stedentrips & uitstapjes

Kenia staat voornamelijk bekend als safariland en dat is ook begrijpelijk want het beschikt over prachtige parken waar wild gespot kan worden. Naast al die mooie safariparken beschikt Kenia ook nog over aan aantal andere prachtige culturele plekken en avontuurlijke attracties. Bekijk hieronder ons aanbod in stedentrips en andere uitstapjes.

 
1 dag citytour Nairobi

Verken een de hoofdstad van Kenia in 1 dag. Eerst ga je een bezoek brengen aan het David Sheldrick olifanten weeshuis. Nadat je bij het weeshuis bent geweest ga je lunchen bij de wereld beroemde Carnivore.  Nar de lunch ga je naar het Giraffe Centre waar je giraffen kunt voeren. Ook breng je een bezoek aan het Karen Blixen museum, waar jij je voor heel even in de wereld van ‘Out of Africa’ bevindt. 

$110 pp (gebaseerd op 4 pax)

 

1 dag citytour Mombasa & Haller Park
Mombasa tusks

Verken de handelsgeschiedenis van Mombasa bij Fort Jesus. Daarna ga je samen met een gids old town in om nog meer cultuur op te snuiven. Na een traditionele lunch vertrek je naar Haller park om heerlijk te kunnen ontspannen in de natuur.

$70 pp (gebaseerd op 4 pax)

 

 

1 dag citytour Malindi (incl Gede ruins)
Vasco da Gama point, Malindi

Bezoek oude ruïnes in Gede en bezoek daarna het Vasco Da Gama punt in Malindi. Geniet van een heerlijke traditionele swahili lunch. Na de lunch ga je nog verder Malindi in en brengt de chauffeur je naar de plek waar de Sabaki river in de zee uitkomt.

$90 pp (gebaseerd op 4 pax)

 

 

1 dag snorkelen bij Wasini Island
Dolphins at Wasini Island

Altijd al eens dolfijnen willen spotten? Dat is mogelijk met deze avontuurlijke trip naar Wasini Island. Naast het spotten van dolfijnen ga je snorkelen en kun je het prachtige koraal en de exotische vissen bewonderen. Nadat je flink hebt gezwommen staat er op het eiland een heerlijke lunch (incl. drinken) voor je klaar. Na de lunch vaar je op de dhow weer langzaam terug naar het vaste land.

$135 pp (gebaseerd op 4 pax)

 

 

Dinner op de Tamarind dhow
tamarind dhow

Iets speciaals te vieren of gewoon even heerlijk uit eten? Dan is de Tamarind dhow iets voor jou. De Tamarind staat voornamelijk bekend voor hun geweldige visgerechten, maar er wordt ook vlees gereserveerd. Tijdens je maaltijd vaar je op de dhow door de Tudor creek. Daarnaast kun je ook nog genieten van een live band die zorgt voor swingende muziek.

€$100 pp (gebaseerd op 4 pax)

 

 

Skydiving in Diani
Skydiving Diani

Ga skydiven in Diani. Spring uit een vliegtuig en land op een van de mooie stranden in Diani. Wat wil je nog meer?

$350 pp

 
 
 
Boek nu een van deze trips!